Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till Filt-DM i Mosås

30 JUL 2018 09:43
18-19 augusti är det dags!
  • Uppdaterad: 12 AUG 2018 10:06

Mellansvenska Bangolfförbundet och Mosås Bangolfklubb inbjuder alla föreningar och spelare i distriktet till årets Filt-DM. Vilken förening har de bästa spelarna i olika klasser? Ja, det avgörs i denna prestigetävling i mitten av augusti. 

Den som har spelat tidigare år kommer att känna igen upplägget. På fredagen är banan stängd för allmänheten och således goda möjlighet till träning så länge vädret är på vår sida. Lördagen ser sedan den individuella tävlingen över två varv. Klassindelningen är baserad på kön och ålder. Efter lördagens tävling kan den som så önskar träna lite mera inför söndagen. 

De individuella resultaten räknas även in i 3-mannatävlingen. Här gäller i år att det finns två klasser, senior (där A-ungdom får delta) och Oldtimers. Damklassen har tagits bort. 

På veckans sista dag väntar två tävlingar. Mixed med start 8.00 och 7-mannalag som startar direkt efteråt men tidigast 11.00. Samtliga tre tävlingar spelas över två varv. När alla tävlingar så har avverkats så vet vi också vilken förening som får en inteckning i det ärofyllda vandringspriset "Bästa DM-Klubb". 

Anmälan? Individuella tävlingen i HCP-Online. 7-manna ska spelarna också läggas in i HCP-Online. När det  kommer till mixed, 3-manna och 7-manna så anmäls lagen till arrangören. Se e-postadress i inbjudan som du finner i HCP-Online. 

Du som vill veta hur hemmaspelarna lirar banorna, kan kika in på tips.mgolfapp.com där det 

Välkomna till Mosås 2018 och Filt-DM!

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

Mellansvenska Cupen 2022

Agendan 2022

klicka > här.

Tabellen 2022 klicka > här.
*

Klicka på omslaget

Postadress:
Mellansvenska Bangolfförbundet
Tommy Blixt, Rökstavägen 13
633 52 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0736667953
E-post: mellansvenska@bangol...

Se all info