Tommy Fröjd bäst i Skoghall.

14 maj. Det var strålande sol och värme, men som vanligt alltför få spelare på plats i Skoghall när omgång två i Mellansvenska Cupen gick av stapeln. Det saknades dock inte klass och bäst för dagen var hemmaspelaren Tommy Fröjd som gick 33 i snitt.


A-Klassen: Här var det idel duktiga hemmaspelare, och starkast var Tommy Fröjd, följt av tvåan Julia Sjöberg och trean Ulf Kristiansson. Av de åtta som spelade, var bara en av dem från en annan klubb, Robin Andersson / Örebro BGK. 

B-klassen: Där tampades Bernt Gustavsson / Södertälje BGK och Mats Rosenberg / Örebro BGK om att vinna och det var Bernt som segrade till slut med marginal.  

C-klassen: Hemmaspelaren Oskar Kalitzki segrade komfortabelt, tvåa blev Lars Rehn / Ludvika BGK och trea Elias Kandevik / Skoghalls BGK. 

D-klassen: En uppgörelse mellan tjejerna Maria Gyllander / Mosås BGK och Janchai Saengkham / Södertälje BGK, där Maria till slut kammade hem en säker vinst. 

Tabell redovisas efter tredje omgången, men vi kan konstatera redan nu att de som spelade både i Södertälje och Skoghall välförtjänt fick ett rejält försprång i tabellen. 

Se resultatet i sin helhet, klicka > här

Tabellen > här 

Nedan lite bilder från tävlingen. 

Foto: Maria Gyllander.