Hoppa till sidans innehåll

Tjejerna redo för start i Jönköping

18 MAR 2016 20:58
Två lag från Mellan strider i helgens Tjejfemma.
  • Skapad: 18 MAR 2016 20:58

12 spelare och 2 coacher från distriktet är sedan i torsdags på plats i Jönköping. Där har man nu i dagarna två spelat in sig på de lite småkluriga filtbanorna. 

- Målet är att vinna matcherna, säger distriktets damansvariga, Ingela Eriksson. Hon spelar i förstalaget tillsammans med Ann-Marie Lindvall, Rose-Marie Lönnqvist, Ginalyn Robertson, Marie-Louise Tunmats och Sara Wallin. Laget har en andraplats från fjolårets upplaga av tävlingen i Vänersborg att försvara. Coachar gör Mikael Karlsson. Ingela ger lovande besked: 

- Träningen har gått bra!

 

Glädjande nog finns även ett andralag på plats. Grunden i det laget utgörs av rutinerade spelare men här finns även ett par nybörjare som inte varit med så länge inom bangolfen och nu debuterar i Tjejfemman. Spelarna i andralaget är May Boldt, Lena Brown, Eva Carlsson, Eva Prennfors,Sabine Rundström och Birgitta Wallin

 

Tävlingen börjar såväl på lördag som söndag 10.00. Spelformen är matchspel - det gäller alltså att slå sin motståndare. Då varje lagmatch består av fem spelarmatcher gäller det således att vinna minst tre för att säkra segern. 

 

Resultat Tjejfemman Jönköping Filt

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

Mellansvenska Cupen 2022

Agendan 2022

klicka > här.

Tabellen 2022 klicka > här.
*

Klicka på omslaget

Postadress:
Mellansvenska Bangolfförbundet
Tommy Blixt, Rökstavägen 13
633 52 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0736667953
E-post: mellansvenska@bangol...

Se all info