Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet

24 APR 2019 02:33
Bäste bangolfvän. En ny utomhussäsong står inför dörren och vilken säsong vi har att se fram emot!
  • Uppdaterad: 24 APR 2019 02:33

Två klubbar representerar distriktet i Elitserien, ytterligare sju i Division 1 Norra. Snart kommer vi dominera hela Elitserien från Mellansvenska. Lägg till ännu en säsong med spännande tävlingar ingående i Mellansvenska Cupen, DM-tävlingar och självfallet spel även i de lägre divisionerna så har vi en på förhand både spännande och utmanande säsong framför oss.

Min personliga förhoppning är att få se så många av er som möjligt ute på alla anläggningar och att ni ställer upp i de olika tävlingarna både för er egen skull men även som ambassadörer för den sport vi utövar. Genom att synas på våra anläggningar så kommer vi öka intresset från andra att ta reda på mer om vår fantastiska idrott.

Hela bangolfsverige står inför en utmaning vad gäller rekrytering och jag uppmanar er alla att dra ert strå till stacken genom att göra så god reklam som möjligt för sporten. Sälj in bangolfen på din arbetsplats, till skolungdomar, till era sponsorer – det är en sport som passar alla!

Avslutningsvis vill jag önska er alla ett stort lycka till inför den kommande säsongen! Jag hoppas ni alla kommer nå era målsättningar, utveckla ert eget spel och på så vis nå nya höjder.

Vi ses ute på anläggningarna under säsongen!

Björnlunda i april 2019

Mats Söderkvist
Ordförande Mellansvenska Bangolfförbundet

Skribent: Mats Söderkvist
E-post: Adressen Gömd

Mellansvenska Cupen 2022

Agendan 2022

klicka > här.

Tabellen 2022 klicka > här.
*

Klicka på omslaget

Postadress:
Mellansvenska Bangolfförbundet
Tommy Blixt, Rökstavägen 13
633 52 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0736667953
E-post: mellansvenska@bangol...

Se all info