Hoppa till sidans innehåll

Ny damansvarig sökes

12 OKT 2018 22:31
Nominera din eller dina kandidater senast sista oktober
  • Skapad: 12 OKT 2018 22:31

Ingela Eriksson, Djulö har meddelat att hon med omedlebar verkan avgår som damansvarig i Mellansvenska. Styrelsen vill uttrycka sitt tack till Ingela för ett mycket gott arbete under de gångna fem åren. Från att det varit tveksamt om vi ens ska delta så har Mellansvenska de senaste åren kunnat stoltsera med flera deltagande lag och även sportsliga framgångar. Ingela har arbetat med framförhållning, gott humör samt ordning och reda som ledstjärnor. Det har lett till tydlighet och stabilitet. De få gånger som något har svajat, så har det berott på styrelsen. Ett varmt tack till dig Ingela! 

Styrelsen behöver nu hjälp från samtliga föreningar i distriktet med att hitta lämplig efterträdare. Det är också möjligt att två eller tre personer delar på uppdraget. Styrelsen är öppen för både manliga och kvinnliga kandidater. Förhoppningen från styrelsens sida är att kunna utse ny damansvarig under november månad. Det  behövs för att planeringen inför Tjejefemman 2019 i mars som spelas i Borås ska kunna komma igång på allvar. 

Alla spelare och föreningar anmodas nu att se över utbudet av lämpliga kandidater. Om möjligt ber vi er också att prata med kandidaterna. Meddela sedan valberedningen. Sista dag att prata med valberedningen är 30 oktober. 

Valberedningen Mellansvenska

Christer Timvik 073 - 529 89 79

Fredrik Ljungberg 

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

Mellansvenska Cupen 2022

Agendan 2022

klicka > här.

Tabellen 2022 klicka > här.
*

Klicka på omslaget

Postadress:
Mellansvenska Bangolfförbundet
Tommy Blixt, Rökstavägen 13
633 52 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0736667953
E-post: mellansvenska@bangol...

Se all info