Hoppa till sidans innehåll

Kom och spela DM!

29 JUL 2017 18:52
19-20 spelas DM på filtbanorna i Södertälje.
  • Skapad: 29 JUL 2017 18:52

Distriktsmästerskapet filt för Mellansvenska (Närke, Värmland, Östergötland och Södermanland)  spelas i år på Södertäljes banor vid kanalen. Det blir en fullspäckad helg där många tävlingar ska avgöras. Och alla tävlingar sammantaget leder dessutom fram till den ärofulla titeln "Årets DM-klubb". I fjol var det Djulö som var bäst och har fått ta hand om vandringspriset under det gångna året. Utöver Filt-DM räknas även resultaten från EB-DM som har spelats i Mosås in i den tävlingen. 

 

Så vad ska då avgöras på Filt-DM i Södertälje?

Jo, på lördagen är det individuellt över två varv i mästerskapsklasser, det vill säga att de är köns- och åldersindelade, och inte beroende på HCP. Samtidigt med den individuella tävlingen avgörs även 3-mannatävlingen i olika klasser. 

Söndag morgon och det är mixed på programmet. En dam och en herre som börjar på varannan bana. En mycket uppskattad men också svårbemästrad tävlingsform. 

Efter mixedtävlingen så avslutas DM-helgen med 7-mannatävlingen. Vilken förening har den bästa bredden? När sista bollen där har rullats i, så vet vi också vilken förening som är årets DM-klubb 2017. 

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

Mellansvenska Cupen 2022

Agendan 2022

klicka > här.

Tabellen 2022 klicka > här.
*

Klicka på omslaget

Postadress:
Mellansvenska Bangolfförbundet
Tommy Blixt, Rökstavägen 13
633 52 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0736667953
E-post: mellansvenska@bangol...

Se all info