Anton Eriksson Årets idrottsprestation 2022

17 mars. Anton Eriksson stod för årets idrottsprestation 2022 och fick stipendium av Nyköpings kommun, då hans JVM-guld och JSM-guld smällde högst.

Läs mer  

Guld till Mellansvenska lag 1 i Tjejfemman.

Efter en dramatisk upplösning av årets upplaga av Tjejfemman i Jönköping den gångna helgen stod slutligen Team Mellansvenska lag 1 som vinnare.

Läs mer  

Berth Åndberg mästare i MS Cupen 2022

30/8: Berth Åndberg mästare i Mellansvenska Cupen 2022 - en enastående insats efter en rafflande solvalla.

Läs mer  

Mellansvenska Cupen 2023

Mellansvenska Cupen startar redan i slutet av april i år. Vi hoppas att så många som möjligt har möjlihet att vara med från start i premiären som kommer att spelas i Södertälje, precis som finalen.

Läs mer  

Viktigt att få in nya ungdomar

Antalet ungdomar som börjar spela bangolf är i dagsläget alltför lågt, vad man ska göra för att komma åt detta problem är svårt att veta, men idéerna är många.

Läs mer  

Brons till Lag Mellan i Tjejfemman!

Mellansvenska BGF representerades av Lag Mellan som under lördagen lyckades kvalificera sig till söndagens A-final, där tjejerna kammade hem ett välförtjänt brons!

Läs mer  

Efterlängtat EB-DM gav många nya mästare

Det blev ett större deltagarantal än på länge när åtta nya distriksmästare korades i EB-DM 2022, som gick av stapel på de klassiska eternitbanorna i Munkell arena.

Läs mer  

Anton Eriksson segrade även på hemmaplan

Det blev en het och solig tillställning när Midsommarslaget spelades i Nyköping. Hemmaspelaren Anton Eriksson, nybliven juniorvärldsmästare i Finland, segrade.

Läs mer  

DM i Strängnäs bjöd på sol, spänning och många nya talanger.

Det bjöds på sol och värme när 2022 års upplaga av DM i mellansvenska distriktet skulle avgöras, såväl individuellt som i lag. Det var fantastiskt många unga talanger som var med och spelade i år, vilket var glädjande.

Läs mer  

Blixt bäst i blåst och regn i Eskilstuna

Tommy Blixt vann inte bara B-klassen, utan var även bäst på "Raka listan", denna blåsiga och regniga omgång av MSV Cupen, som blev rejält försenad och svårspelad med många regnavbrott.

Läs mer