Många ungdomar i årets top-12-final

27 Mars. Nu börjar våren och värmen göra entré, den tid då inomhussäsongen avslutas med finalspel i olika anläggningar. I helgen var det Top-12 på Eskilstunas eternitbanor som gick av stapeln och glädjande nog var det många ungdomar med i finalspelet. Det var de som ordnade med pallplatser åt Eskilstuna, som för övrigt helt saknade sådana i seniorklassernA.

Ungdomsklassen bestod av sex spelare och samtliga var från Eskilstuna BGK, som har fått igång en fin ungdomsverksamhet. Amanda Eriksson, Emanuel Limpert, Hilda Gustavsson Ekebom, Rasmus Humbla, Albert Gustavsson Ekebom och Wille humbla stod för en fin insats och vi hoppas se dem mer ute på tävlingarna i sommar. Se deras resultat vi länken > här .

A-klassen:

Bäste man för dagen var A-spelaren Jon Björklund från Tantogårdens BGK, med ett jämnt spel och ett snitt på 20,1 slag på de elva spelade varven, Tvåa blev klubbkamraten Alexander Princes och trea Robin Andersson från Örebro BGK.

B-klassen:

Filip Björklund / Tantogårdens BGK segrade i denna klass med ett fint snitt på 21,5 och Ronnie Lundgren från Sundbybergs BGK kom tvåa och Jan Söderqvist från Södertälje tog tredjeplatsen.

C-klassen: 

Det var VK-78-spelare Patrik Wessling som segrade i C-klassen med ett fint snitt på 25,3 med minsta möjliga resultat över Anders Bergqvist från Hofors BGK, trea blev Anders Landsström / Hofors BGK.

Vi inväntar fler bilder från Eskilstuna BGK.

Se resultatet i sin helhet > här .

Sk. Michael Petersen