Berth Åndberg Mästare i Mellansvenska Cupen 2022.

Berth Åndberg - Mästare i Mellansvenska Cupen 2022 - en enastående insats efter en rafflande Solvalla, där Berth blev först med att slå i bollen på bana 18. Hack i häl var Andreas Rosenberg från Örebro SK, bara ett slag efter och på den intilliggande banan jagade Alexander Dahlstedt från Tantogårdens BGK och hemmaspelaren Anders Sandberg-Karlsson. Den åtråvärda och speciella pokalen "Grodan" stannade därmed kvar i MGK 49 Nyköpings ägo. 

Fler nyheter kan du läsa under fliken "Nyheter". Du kan också ändra titeln ovan och lägga till nya artiklar. Redigera dina artiklar från fliken Sidor genom att klicka på redigeringsknappen. Detta är en generisk artikel som du kan använda för att lägga till artikelinnehåll / ämnen på din webbplats.
Du kan redigera all denna text och ersätta den med allt du har att säga i din nyhets- / ämnesartikel. Du kan också ändra titeln ovan och lägga till nya artiklar.
Redigera dina artiklar från fliken Sidor genom att klicka på redigeringsknappen. Detta är en generisk artikel som du kan använda för att lägga till artikelinnehåll / ämnen på din webbplats.

Du kan redigera all denna text och ersätta den med allt du har att säga i din nyhets- / ämnesartikel. Du kan också ändra titeln ovan och lägga till nya artiklar. Redigera dina artiklar från fliken Sidor genom att klicka på redigeringsknappen. Detta är en generisk artikel som du kan använda för att lägga till artikelinnehåll / ämnen på din webbplats. Du kan redigera all denna text och ersätta den med allt du har att säga i din nyhets- / ämnesartikel. Du kan också ändra titeln ovan och lägga till nya artiklar. Redigera dina artiklar från fliken Sidor genom att klicka på redigeringsknappen. Detta är en generisk artikel som du kan använda för att lägga till artikelinnehåll / ämnen på din webbplats.

Du kan redigera all denna text och ersätta den med allt du har att säga i din nyhets- / ämnesartikel. Du kan också ändra titeln ovan och lägga till nya artiklar. Redigera dina artiklar från fliken Sidor genom att klicka på redigeringsknappen.